Τι είναι η Γανοθεραπεία

Είναι η θεραπεία με το «Ganoderma Lucidum», επίσης γνωστό ως «Ling Zhi (ιαπωνικά Reishi) 靈芝» που σημαίνει «το υπερφυσικό υπέροχο βότανο». Είναι ο θαυματουργός βασιλιάς όλων των θεραπευτικών βοτάνων.

Αν θέλετε αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας, να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να γίνεται πιο ανθεκτικοί απέναντι στις ασθένειες και τις ιώσεις ή να έχετε πιο γρήγορη ανάρρωση σε κάποιο πρόβλημα υγείας, τότε η Γανοθεραπεία είναι μια πολύ καλή επιλογή!
Είναι φυσική μέθοδος και χωρίς παρενέργειες και στην ουσία βασίζετε στην συστηματική κατανάλωση του γανοδέρματος.
Η εξατομικευμένη δοσολογία ανάλογα με το ιστορικό και την παρούσα κατάσταση της υγείας σας καθώς και η δέσμευση από εσάς για συστηματική χρήση του γανοδέρματος για μερικούς μήνες, θα  σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!
ganocelium90Τι θα κάνει το γανόδερμα για εσάς:
Σταδιακά θα επαναφέρει τον οργανισμό μας σε μια υγιή κατάσταση καθώς αυτός είναι ο ρόλος του:
Αποτοξινώνει το σώμα από τις τοξίνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, οξυγονώνει σε κυτταρικό επίπεδο (σημαντικό για τους καρκινοπαθείς),  βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επαναφέρει την ισορροπία σε όλα τα συστήματα του οργανισμού (νευρικό, αναπαραγωγικό, πεπτικό, μυοσκελετικό κλπ). Με τον τρόπο αυτό προάγεται η υγεία και αισθανόμαστε περισσότερη ενέργεια και αντοχή.
Από την 1η εβδομάδα χρήσης αρχίζουμε να παρατηρούμε ότι τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής μας έχουν αυξηθεί. Σύντομα επίσης παρατηρούμε ότι βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου μας και προς το τέλος του 1ου μήνα κατανάλωσης,  ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η διαφορά και στο πρόσωπο μας: αρχίζει να δείχνει πιο νεανικό, πιο λαμπερό και πιο καθαρό.

 

 

Στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το βότανο αυτό αποτελεί ένα ισχυρό θεραπευτικό μέσο για όλες τις παθήσεις. Εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια, η κινέζικη ιατρική γνωρίζει πολλά ισχυρότατα βότανα, με το ισχυρότερο εκ των οποίων να είναι το Γανόδερμα (Reishi ή Ling Zhi). Στον δυτικό κόσμο, το γανόδερμα και άλλα φαρμακευτικά μανιτάρια (Cordyceps, Lion’s Mane κλπ) προωθούνται ως συμπληρώματα διατροφής  και όχι θεραπευτικά, παρ’ όλη την ογκώδη βιβλιογραφία και έρευνα σχετικά με τις ευεργετικές επιδράσεις τους στον άνθρωπο.

 

 Σε κάποιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα δύσκολες, πιθανόν να  χρειάζεται και η συμπληρωματική λήψη και κάποιων άλλων υπερτροφών της DXN, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το γανόδερμα, λόγω της προσαρμοστικότητας του είναι κατάλληλο για όλες τις παθήσεις?  Μάθετε περισσότερα…

Μάθετε περισσότερα για το Γανόδερμα και την Γανοθεραπεία σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *