CORDYCEPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

                                                                    

 

Η φυσική λύση για την ενίσχυση των σπερματοζωαρίων

 

Το Κόρντισεπς (Cordyceps ή Κορδιοκέφαλος) είναι ένα από τα πολυτιμότερα κινέζικα φαρμακευτικά βότανα και παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες όπως και όλα τα φαρμακευτικά μανιτάρια (medical mushrooms).

Το cordyceps είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σας βοηθήσει σημαντικά στον αγώνα σας κατά της υπογονιμότητας.

Πληθώρα θρεπτικών ουσιών και ενεργών συστατικών περιέχονται στο κορντισεπς, όπως κορντισεπικό οξύ, κορντισεπινη, αμινοξέα, γλουταμινικό οξύ, πολυσακχαρίτες, βιταμίνη Β12, β-γλυκάνες κ.ά.

Μια από τις σημαντικές δράσεις του κορντισεπς είναι η ευεργετική του επίδραση στην ανδρική υπογονιμότητα (αλλά και την γυναικεία) ή οποία έχει μελετηθεί και διαπιστωθεί εργαστηριακά. Επιπρόσθετα, η πάνω από 20ετίας  εμπειρία της DXN Pharmaceutical στα φαρμακευτικά μανιτάρια αλλά και η προσωπική εμπειρία των συνεργατών της, έχουν αποδείξει ότι αυτό το μανιτάρι έχει να προσφέρει πολλά στην ανδρική υπογονιμότητα.

αντρικη υπογονιμοτητα, cordyceps
Νικηστε την ανδρικη υπογονιμοτητα με cordyceps

           
Η ανδρική υπογονιμότητα τώρα μπορεί να καταπολεμηθεί με φυσικό τρόπο,
με την καθημερινή κατανάλωση του Cordyceps, με τους παρακάτω τρόπους

Σχετικά με τα σπερματοζωάρια:

 • Αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων
 • Αύξηση του χρόνου επιβίωσης τους
 • Μείωση της συχνότητας εμφάνισης δυσμορφιών 
 • Αύξηση του ποσοστού επιβίωσης
 • Μείωση & αντιμετώπιση των πιθανών φλεγμονών
 • Αύξηση της έκκρισης αναπαραγωγικών ορμονών σε άντρες και γυναίκες (στεροειδογένεση)

Επιπλέον:

 • Αύξηση της ερωτικής επιθυμίας
 • Βελτίωση της Libido και της σεξουαλικής υγείας
 • Βοηθά σε στυτική δυσλειτουργία
 • Αύξηση της ενέργειας και της αντοχής
ανδρικη υπογονιμοτητα,cordyceps
Νικηστε την ανδρικη υπογονιμοτητα με cordyceps

Μερικές από τις   αιτίες της αντρικής υπογονιμότητας  είναι το κάπνισμα, η κακή διατροφή, το αλκοόλ,οι τοξίνες στο σώμα που μπορεί να προέρχονται είτε από χρήση φαρμάκων συμπεριλαμβανομένου και των χημειοθεραπειών, είτε από εργασία σε τοξικό περιβάλλον, είτε από την διατροφή , οι ορμονικές διαταραχές, η κοιλιοκάκη (αποφύγετε τα γαλακτοκομικά), λοιμώξεις που μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγή και την υγεία των σπερματοζωαρίων όπως χλαμύδια , η γονόρροια και φλεγμονές όπως προστατίτιδα  και παρωτιτιδική ορχίτιδα.


Το Cordyceps εξαιτίας της εξαιρετικής φαρμακολογικής δράσης που παρουσιάζει, μπορεί να βοηθήσει σε αρκετά από τα παραπάνω προβλήματα: μείωση των φλεγμονωδών καταστάσεων, αύξηση των ορμονών (στεροειδογένεση), και αποτοξίνωση του σώματος.

Είναι μη τοξικό και βιολογικής καλλιέργειας. Εταιρία παραγωγής, καλλιέργειας & διανομής η DXN Pharmaceutical με 20ετή εμπειρία στον χώρο των φαρμακευτικών μανιταριών και άλλων υπερτροφών.Άλλες θετικές επιδράσεις στον οργανισμό με την κατανάλωση του cordyceps είναι:

 •  βελτίωση του αναπνευστικού συστήματος και καταπολέμηση σχετικών παθήσεων των πνευμόνων,
 • αύξηση της ενέργειας και της ερωτικής επιθυμίας,
 •  έντονη αντικαρκινική & αντιφλεγμονώδη δράση,
 •  αύξηση των επιδόσεων στον αθλητισμό λόγο της τόνωσης της ενέργειας και της αντοχής.
ανδρικη υπογονιμοτητα, cordyceps
Νικηστε την ανδρικη υπογονιμοτητα με cordyceps

Η ανδρική υπογονιμότητα τώρα μπορεί

να νικηθεί με φυσικό τρόπο

Τα αποτελέσματα συνήθως είναι ορατά από τον 2ο κιόλας μήνα. 

Καταναλώστε 3-6 κάψουλες ημερησίως (ακριβής δοσολογία και λοιπές πληροφορίες θα λάβετε στο email σας) και αφήστε το να επιδράσει στον οργανισμό σας και στα σπερματοζωάρια. 

Είναι πάρα πολύ πιθανό να επέλθει φυσική σύλληψη (εφ’ όσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι που να την εμποδίζουν) μέσα στο χρονικό διάστημα των 3 μηνών, από την ενίσχυση των σπερματοζωαρίων.

Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα , παρ όλη την αποδεδειγμένη δράση του cordyceps, τόσο σε ερευνητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό – εμπειρικό. Η υπογονιμότητα είναι πολυπαραγοντική. Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες του για μέγιστα αποτελέσματα και ιατρική εξειδικευμένη βοήθεια. 

Τι άλλο να κάνετε:

Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Πάρτε επιπλέον βασιλικό πολτό, αν είναι δυνατόν, και κάντε μια υγιεινή διατροφή

Αποφύγετε το άγχος και κάντε μικρά καθημερινά πράγματα που σας ευχαριστούν.

Βάλτε την άσκηση στην ζωή σας, έστω και μισή ώρα περπάτημα καθημερινά.  Είναι χαλαρωτικό

Εξασκηθείτε σε τεχνικές χαλάρωσης και αναπνοών.

Δοκιμάστε την Ανθοθεραπεία για την αποβολή του άγχους

Γίνετε μέλος σε ένα club Γέλιου

Μειώστε ή κόψτε το τσιγάρο και το αλκοόλ,

Εμπλουτίστε την διατροφή σας με περισσότερες φρέσκιες σαλάτες, λαχανικά και φρούτα (κατα προτίμηση βιολογικά),

Αποφύγετε την υπερθέρμανση των όρχεων (στενά παντελόνια, πολύωρη ποδηλασία κλπ)

Με λίγα λόγια, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας

 

Ενδεικτικά αναφέρονται δυο μελέτες. Δείτε περισσότερες μελέτες εδώ

1. Tρεις ξεχωριστές μελέτες διεξήχθησαν σε 756 ατόμα με μειωμένη σεξουαλική ορμή & επιθυμία που έλαβαν είτε ψευδοφάρμακο (placebo) είτε 3 γρ. Κόρντισεπς ημερησίως για 40 ημέρες. Τα αποτελέσματα αυτών των κλινικών δοκιμών έδειξαν ότι το 64,8% των χρηστών Κόρντισεπς ανέφεραν σημαντική βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία σε σύγκριση με το 23,8% της ομάδας του ψευδοφαρμάκου (placebo). Επίσης, η λίμπιντο και η σεξουαλική επιθυμία στις γυναίκες αυξήθηκε κατά 86%.  Τα ευρήματα φαίνονται σε αυτό το αρχείο 

2. Ο αριθμός των μη-γόνιμων σπερματοζωαρίων βελτιώθηκε κατά 300% με την χρήση συμπληρώματος cordyceps. (Huang Υ, Lu J, Zhu Β, Wen Q, Jia F, Zeng S, T Chen, Λι Υ, Xheng G, . yi Ζ. Zhongchengyao Yanjiu 1987; (10) :24-25) Ωστόσο, η πιο δραματική απόδειξη προήλθε από μία Μελέτη Γονιμότητας (Guo YZ J Modern Diagnostics Therapeutics 1986; (1) :60-65) που περιελάμβανε μια κλινική έρευνα σε 22 άνδρες και έδειξε ότι το συμπλήρωμα Cordyceps αύξησε κατά 33% τον αριθμό των σπερματοζωαρίωνμείωσε 29% την συχνότητα εμφάνισης δυσμορφιών στα σπερματοζωάρια, και αύξησε 79% το ποσοστό επιβίωσης τους μετά από χορήγηση συμπλήρωμα cordyceps για 8 εβδομάδεςΠηγή

             1-f