Καλλιέργεια Προϊόντων

Η DXN διαθέτει μία 120 στρεμμάτων φάρμα με Γανόδερμα, η οποία βρίσκεται στο Bukit Wang της Μαλαισίας και μία φάρμα 40 στρεμμάτων στο Bukit Pinang στην Kedah της Μαλαισίας.
Και οι δύο φάρμες είναι εξοπλισμένες με την πιο προηγμένη τεχνολογία καλλιέργειας ώστε να παραχθεί Γανοδερμα κορυφαίας ποιότητας. Επίσης, διαθέτουν τα πιο σύγχρονα εργαστήρια για την εκτέλεση πειραμάτων ώστε να προωθηθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω το Ganoderma, η παραγωγή και η ποιότητα της συσκευασίας.
Οι φάρμες της DXN είναι διεθνώς αναγνωρισμένες για τα μοναδικά και υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά της καλλιέργειας τους και παρέλαβαν το πιστοποιητικό MS ISO 14001:2004 από τους Lloyd Register Quality Assurance, το 2000.

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής: 
1. Κατάλληλο Κλίμα: Θερμό και υγρό περιβάλλον, με θερμοκρασίες μεταξύ 26oC και 27oC για να παρέχουν το καταλληλότερο περιβάλλον για την ανάπτυξη του Ganoderma.

2. Καθαρό Νερό: το pH διατηρείται συνεχώς μεταξύ 7.0 και 7.9 .

3. Καθαρός Αέρας: Οι φάρμες έχουν χωροθετηθεί μακριά από πυκνοκατοικημένες και μολυσμένες περιοχές ώστε να διασφαλίζετε ότι τα προϊόντα της DXN είναι απαλλαγμένα από τοξίνες .

4. Οργανική Καλλιέργεια (πιστοποιημένη κατά ISO : 14001): Χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά (π.χ. άχυρο ρυζιού & πριονίδι κ.ά.) αντί για χημικά λιπάσματα, εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα και ορμόνες. Με αυτό τον τρόπο δεν επιβαρύνονται με επιβλαβείς και τοξικές ουσίες. Παράλληλα διατηρούνται στο ακέραιο τα φυσικά συστατικά ενώ παράλληλα παράγονται πάνω από 200 κύρια και δευτερεύοντα συστατικά , όπως ένζυμα , συνένζυμα , αμινοξέα , βιταμίνες , υδατάνθρακες και διάφορα ιχνοστοιχεία .
Όλα αυτά συντελούν στη βελτιστοποίηση της ποιότητας , τη μεγιστοποίηση της ποσότητας , την ανάπτυξη και την αντοχή στα παράσιτα.

5. Μέθοδος Καλλιέργειας Ιστού: ένα εκατομμύριο τεμάχια Γανόδερμα παράγονται από ένα και μοναδικό, ύψιστης ποιότητας μητρικό φυτό. Η DΧΝ χρησιμοποιεί αυτήν την ειδική Μέθοδος Καλλιέργειας γιατί εξασφαλίζει υψηλή θεραπευτική αξία.
Τα σπόρια από τα μανιτάρια είναι επί της ουσίας κύτταρα, τα οποία προορίζονται για την δημιουργία των νέων μανιταριών. Η δημιουργία μανιταριών από τα σπόρια τους δεν εξασφαλίζει ότι τα νέα μανιτάρια που θα προκύψουν θα έχουν τα ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά με την επιθυμητή μητρική ποικιλία.
Σε αντίθεση, η αναπαραγωγή μανιταριών με την μέθοδος καλλιέργειας ιστών δημιουργεί πανομοιότυπα μανιτάρια με την αρχική «μήτρα», το οποίο έχει διττή σημασία:
αφενός δημιουργούνται ανώτατης ποιότητας μανιτάρια Γανοδερμα και αφετέρου μπορεί να καλυφθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων με Γανόδερμα της DXN ανά την υφήλιο.

6. Διευθέτηση με Αιώρηση: ένα ακόμα σημαντικό μέτρο διασφάλισης της ποιότητας γιατί η διευθέτηση με αιώρηση χρησιμοποιείται για την αποφυγή της διάχυσης ανεπιθύμητων συστατικών στο Γανόδερμα